06 August 2016

Imaan Suci Wipe..make up remover


Imaan Suci Wipe


Ber make up perkara terakhir untuk Kak Z bila keluar dari rumah. Kenapa Kak Z malas sangat hendak ber make up? Sebab susah hendak solat.. perlu cuci. Kalau salah cuci mesti musuh ketat keluar aka jerawat. Kena bawa make up remover. Penuh handbag Kak Z. Tak suka berat. Bila blogger Saidila Abd Rahman perkenalkan Kak Z dengan Imaan Suci Wipe ni cuak lah pula hendak pakai. Kulit Kak Z ni sensitif. Seperti biasa musuh ketat akan keluar. Cuba 1 peket. OMG..terpikat terus. Tiada masalah kemerahan dan jerawat yang naik di muka Kak Z.1 peket ada 10. Tahan untuk 10 hari. Korang nak tau tak, walaupu tidak pakai make up, kita di galakkan memakai make up remover tau. Sebab make up remover boleh membersih hingga ke dalam. Jangan malas. Nak kulit cantikkan? So kena rajin cuci. Itu yang Kak Z amalkan semenjak dua menjak ni..haa. Mana Kak z dapat ilmu ini. Dari Stagram lah.
Iman Suci Whipe boleh di bawa solat. Sebab tidak mengandungi Alkahol. Pek kecil masuk dalam handbag. Tidak ragu-ragu kalau korang nak pakai. Lepas ni boleh pakai make up setiap kali keluar. Terasa cantik lah pulok lepas tu..

Kotoran yang keluar


Bersih

Lap dari dahi. Turun ke pipi kiri dan kanan. Lepas tu dagu dan atas hidup. Senang kata seluruh muka. Lepas tu korang jangan pula pensan segala daki akan terpancar di atas permukaan wipe tersebut. Pasrah lah cuaca kat luar tu kotor. I garenti uols mesti suka.

Ok bai

No comments:

Post a Comment

SOURDOUGH BANGGALI LOAF

Hi, let me share this beautiful banggali loaf recipe. Which i'm a  bread maker so i plug and play with my discard levine to make this lo...