29 March 2015

pejalanan dengan malindo air

assalamualaikum
di mulakan dengan bismilllah. di akhiri dengan alhamdullilah
1st time naik kapal terbang jenis kipa skat tepi.. dia org panggil AT plane
betul ker.. memula takut .. naik yang besow pun mak takut ni yang kecik.. nak nangis rasanyer nengok kapal terbang.. tapi memikirkan ' aku nak gi kerja.. buat selenge jer lah..

tapi bila dah naik.. out of my expectation. serius enjoying. may be pilot dia perempaun dia bawa very the smooth and  gemalai.. perjalanan dengan cuaca yang terang dan baik. masa sampai di port kelang.. cantik sangat view kat bawah.. kapal keluar masuk.. sbb siang hari so nampak banyak benda


flight information 

kipas dari dalam kapal terbang

akak duduk tepi tingkap.. tepi kipas.. dalam hati kata kalau tertanggal.. kepala aku dulu putus dalam ramai-ramai orang.. itu cakap orang gayat.. actually nothing. sebelah tu mamat.. berborak dari melaka sampai penang.. bukan ngurat tau.. laki orang tu.. just beramah mesra..

perjalanan patut 1 1/2jam sahaja but it take only 1 jam sahaja...

ok nice.. thank you malindo air nice flying with uols.. next trip penang - kl airsia.. kecoootttt

ok bai