01 February 2016

Old West..pekan cowboy dalam A A Famosa MelakaKalau pergi ke A Famosa Melaka selalu tertanya-tanya.. ada apa di dalam Old West. Hari ini sudah mendapat jawapannya.

Meriah rupanya dalam ini. Ada pertunjukkan api oleh red indian, memperkenalkam kebudayaan negera Malaysia dan macam-macam lagi.

Apabila berada di dalam old west seolah kita berada di pekan cowboy. Walaupun tidak banyak benda yang menarik. Tetapi persembahan para artis dan bunga api yang menarik minat kita untuk masuk.

Ini adalah tarikan pelancong yang ada di dalam A famosa selain dari waterpark, safari world dan Freeport A Famosa outlet.

Ok bai

Sekolah Ghafar Baba .. program guru penyayangSek Men Ghafar Baba ialah sek hakim, hanif dan haris. Sekolah dia orang buat program guru penyayang. Program ini untuk merapatkan lagi hubungan guru dan murid. Program ini di rasmikan oleh YB Lendu, Datuk Sulaiman

Program ini di meriahkan lagi dengan menyambut hari lahir para guru dan murid-murid sekolah tersebut untuk bulan Januari dan Februari.
Oleh sebab kelas hanif dan haris cantik sangat kelas mereka telah terpilih menjadi kelas angkat..ehh betul ker.. betul lah..

[image_2Memang cantik lah kelas dia. Kelas budak pandai. Mak dulu tak pandai. So kelas buruk aje. Korang belajar pandai-pandai tau. Macam mak.. tak pandai pun masuk universiti dan belajar sampai master.
Bukan pasal kelas cantik tapi insiatif kita sebagai keluarga sebenarnya. Apa pun anak-anak selamat berjaya

Ok bai

SOURDOUGH BANGGALI LOAF

Hi, let me share this beautiful banggali loaf recipe. Which i'm a  bread maker so i plug and play with my discard levine to make this lo...