02 May 2015

Gambar dengan oppo fine7

Cantik betul gambar pakai oppo fine 7 ni..flawless
Yang tua ni pun nampak sangat muda tak caya tengok gambar
Tak edit pun guna app 360 dah cantik patut beli satu lah












Cantik..semua jerawat kat muka tak de..so sweet..mood perasan jap

Ok bai

Bayou coffee house -kelab community cyberjaya

Assamualaikum

Hari kbba blogger..makan tengahari kami makan di Bayou coffee house. Coffee house ni berada dalam club... club ni ada gym, go kart, driving range, paintball, swimming pool dan badminton court.. adik paling suka ada playground..

Di coffee house ada macam - macam hidangan..
Makan sampai kenyang. Maybe uols boleh try kalau datang kesana