Posts

Showing posts from April 29, 2015

SUASANA GAMAT DI BLOGGER DAY

Image
Assalamualaikum

26hb april 2015 kelab blogger ben ashaari mengadakan blogger day..

gamat yang amat lah nak kata kan.. makcik yang dah berusia ni pun seronok.. bawalah anak- anak yang empat orang tu..

yang adik sepanjang hari duduk dalam swiming pool, yang abang dapat main macam-macam.. yang kembar tu dapat swiming dan main go kart... kelab komuniti cyberjaya adalah pusat yang kita boleh berkumpul untuk melakukan pelbagai activiti, ada driving range.. go kart, swiming pool, badminton court, gym, paintball, dan cafe.. ada banyak parking space dan tempat permainan kanak-kanak

adik hanis suka lah.. sampai gelap dia main swiming pool..anak-anak oh anak ku







abang main golf




mak main golf





with laila dan yanie




with laila dan boni M..heeee




 mak main go kart.. habis



boyzz behind the mask.. kiri hanif dan kanan hanif.



abang pun layan go-kart




haiipp... tak cukup umur 





sampai pecah tayar orang depan di kojekannya

kat padang paintball




paint ball warrior
paintball warrior.. menang sekali kalah sekali