01 April 2016

Reason I choose Ultherapy

I choose Ultherapy to tighten my skin
Ultherapy is a new type of non-surgical, non-invasive procedure that uses focused ultrasound and the body’s own natural healing process to lift, tone, and tighten loose skin on the brow, neck, under the chin, and even the d├ęcolletage (upper chest area).




With Ultherapy, there’s no downtime, no foreign substances, no radical change; just a healthy revving-up on the inside for a natural, noticeable effect on the outside. The result? Tighter, better-fitting skin, even on the neck. It's the lift without the surgery!

BENEFITS OF ULTHERAPY:


 Tighter, younger looking skin
 Non-Surgical, Non-Invasive
 No Downtime
 Natural Looking Results



HOW DOES ULTHERAPY® WORK?
ULTHERAPY IS THE NEXT EVOLUTION IN AESTHETIC SCIENCE.

Unlike lasers, which penetrate the skin from the outside-in, the Ultherapy® procedure bypasses the surface of the skin, and delivers targeted energy specifically into the deep, structural tissues where collagen lives.

By stimulating the deep structural support layers of the skin, a natural, regenerative response is initiated, stimulating the growth of new collagen, which lifts and tightens the skin over time.

Because ultrasound technology actually works non-invasively from the inside-out, results build gradually over 2-3 months, and can continue to improve up to 6 months after the procedure.

Q:HOW LONG DOES A TREATMENT TAKE?

A:An Ultherapy procedure typically takes around 60-90 minutes, but will depend on the area to be treated and the treatment plan determined by your practitioner. There are no special after-care requirements and you can resume your normal activities immediately.

Q:HOW LONG DO ULTHERAPY® RESULTS LAST?

A:Patients treated with Ultherapy® still have fresh young collagen after a year’s time following the procedure, but skin continues to age. Future touch-up treatments can help keep pace with the aging process, which varies by individual.

Q:WHO IS A GOOD CANDIDATE FOR ULTHERAPY®?

A:A good candidate for Ultherapy® is someone with skin that has some degree of laxity, to the point of looking, and often feeling, less firm. A lowered eyebrow line or sagging skin on the eyelids, for instance, is often the first sign of "maturing" skin. Loose skin under the neck and under the chin signals a patient might be a candidate. Typically, those in their thirties and older who have mild to moderate skin laxity are candidates.

While Ultherapy® is not a replacement for a surgical face lift, there are many people who want some lifting but are not ready for surgery, either mentally, physically or financially. There also are younger people who want to “stay ahead of the game” as well as those looking to prolong the effects of cosmetic surgery.

Q: DOES ULTHERAPY® HURT?

A:A recent software upgrade called "Ultherapy Amplify" now affords a more comfortable procedure. While comfort thresholds vary from patient to patient, most patients report that the Ultherapy® procedure is quite tolerable. If and when any discomfort does occur, it happens while the ultrasound energy is being delivered. This sensation is temporary and is a positive signal that the collagen-building process has been initiated.

We take measures to make the experience as pleasant as possible, and patients tell us they leave comfortable and excited about the benefits to come.

Q:IS ULTHERAPY® SAFE?

A:Natural. Non-Invasive. No Downtime. The FDA-cleared Ultherapy® procedure has been established to be safe and effective in clinical studies and over 400,000 patient treatments worldwide. Ultrasound energy has a proven track record, with use in the field of medicine for more than 50 years. At Ideal Image, we only use licensed medical and nursing professionals, who have been through in depth training and have the knowledge to make your treatment a success!

Q:ARE THERE ANY SIDE EFFECTS?

A:There may be slight redness for up to an hour or so following the treatment, and a small percentage of patients may have slight swelling, tingling or tenderness to touch, but these are mild and temporary in nature.

Rawatan Ultheraphy..apa itu?



Bila usia dah meningkat macam kak z, antara benda yang menjadi perhatian ialah kedutan di mata dan mengelebeh bawah dagu. memang lah orang kata ketentuan Allah sebab dah tua. Rumah kata pergi kubur kata mari. Suasana paling haru bila anak-anak kata..momee kita dah tua. Bikin guwa nangis tepi tangga bila anak-anak cakap macam itu. kecil hati semut tau..

Biladah  dengar anak-anak cakap macam itu. Apalagi kak z berusaha untuk kelihatan cantik dengan menyapu krim.. aku tepek sana sini setiap malam. tapi keputusannya sangat minimum...hurmmm. Kak z pun baca lagi kat google macam mana nak buat.. sebab satu  masalah jeragat. dan no. 2 masalah muka dah melayot. Melalui baca sudah tentu antara rawatan pilihan ialah

1. Pemakaian krim 
2. laser, 
3. Pembedahan
4. botox
5. lifted
6. Ultheraphy

Semua rawatan ini mempunyai risiko. Contoh pembedahan, kak z alah kepada sesetengah anti biotik. lag pun kalau masuk hospital siapa hendak jaga abam-abam sado kat rumah ni.. berisiko tinggi . sila jangan cari pasal zura. 

Botox? ada fatwa jakim mengatakan botox tidak boleh digunakan. Lifted.. Nak masuk jarum dalam muka aku.. ngeri.. ohh tidakkkk.. pilohan terakhir ialah Ultheraphy lah nampaknya.. Tidak perlu bedah, Tak perlu botox, tidak perlu masuk jarum.

Apa itu ultheraphy?



Ultherapy adalah rawatan kulit muka tanpa pembedahan yang menggunakan ultrasound. Risiko sangat minimum .dan selamatt. Ultherapy ialah terapi ultrasound untuk rawatan kolagen. Secara tidak langsung meningkatkan kadar collegen kita. Ia juga menggabungkan pengimejan ultrasound tradisional, yang membolehkan pengamal untuk melihat lapisan tisu dalam kulit  dan tenagadi salirkan lebih rata.  Ini akan mengangkat dan menganjalkan kulit longgar. Ultrasound menyasarkan kulit dan lapisan asas dalam tisu. Setiap tenaga  dari ultrasound akan di hantar ke kawasan yang lebih dalam dari kulit supaya memberi impak yang lebih besar. Kawasan yang terlibat ialah dahi, leher dan dada.  




Nak tahu tak.. sekarang ramai artis Korea guna rawatan  ini tau...Dan hasilnya pasti menakjubkan. I akan nampak lebih muda you...macam orang Korea ler aku lepas ni...hii



Masalah lah pulak..mana aku nak cari doktor yang pakar dengan Ultheraphy ni kat Melaka? Patah semangat kejap sebab semua di Kuala Lumpur.  Kawan kak z..doktor gigi kata kat hospital dia kerja ada buat rawatan ni.  Minah kepoci ni pun pergi lah tanya kat Klinik Aesthetic Mahkota Medical Center. Ada rupanya. Seronok ler. Pakar rawatan ini ialah Dr Kelvin Tan. Dari a - z Kak z tanya. Dia terangkan semua-semua procedure untuk Ultheraphy ni. Puas hati dengan penerangan dia. Harga rawatan.. sila hadam sebentar ....RM10,000 - RM15,000.  Terus setuju. Kalau di Kuala umpur RM18,000- RM24,000.







Dr. Kevin Tan ialah doktor pakar Aesthetic Pakar Mahkota Medical Center yang akan buat rawatan ini pada kak z. Dia terangkan, Rawatan hanya sekali. Keputusan  dari rawatan ini mengambil asa lebih kurang 3-4 bulan. bukan seperti rawatan lain boleh kita lihat perubahan serta merta. Kena sabar, bentuk muka kita akan berubah sedikit demi sedikit. Sakit atau tidak? Sakit sikit sahaja. Kalau bedah lagi sakit.  Betul tak? kalau sakit aku gigit doktor tu..



Set appoitment.. hari Isnin 4hb April 2016, Doktor Kevin akan memulakan rawatan ini. dari tarikh itu kita akan tengok setiap perubahan di muka akak tau..



Kalau berminat untuk mendapatkan rawatan ini boleh hubungi Dr Kelvin Tan, Aesthetic & Laser Centre  Mahkota Medical Centre, No. 3, Jalan Merdeka, Mahkota Melaka, Melaka, 75000 Malacca, Malaysia. Phone:+60 6-285 2777

ok bai

pic: from google