02 April 2016

Ultherapy Pilihan Saya untuk menegangkan kulit mukaUltherapy adalah rawatan baru tanpa pembedahan. Ini adalah prosedur tidak invasif yang menggunakan ultrasound fokus.  Proses penyembuhan semula jadi badan sendiri untuk mengangkat, dan menegangkan kulit longgar di dahi, leher, bawah dagu, dan bahagian atas kawasan dada

Dengan Ultherapy tiada bahan-bahan asing dan tiada perubahan radikal; tiada suntikan dan boleh melihat perubahan luar yang semulajadi.

Keputusan? Lebih tegang, kulit yang lebih baik, walaupun pada leher. Di rawat tanpa pembedahan.

FAEDAH ULTHERAPY:


  1.  Kulit muka lebih tegang
  2.  Bukan pembedahan, bukan invasif
  3.  Tiada Masalah
  4.  Keputusan yang natural


BAGAIMANA ULTHERAPY® BEKERJA?

ULTHERAPY ADALAH EVOLUTION NEXT SAINS AESTHETIC.

Tidak seperti laser, yang menembusi kulit dari luar masuk, prosedur Ultherapy hanya memintas permukaan kulit, dan menyampaikan tenaga yang disasarkan secara khusus dalam, struktur tisu di mana  kolagen berada.

Dengan merangsang lapisan sokongan struktur dalam kulit, ia akan bertindak balas  secara semula jadi.  Tindak balas regeneratif dimulakan dan akan merangsang pertumbuhan kolagen baru, ini kan mengangkat dan menegangkan kulit dari masa ke masa.

Oleh kerana teknologi ultrasound sebenarnya berfungsi tidak invasif dari dalam keluar, keputusan membina secara beransur-ansur lebih 2-3 bulan dan boleh terus meningkatkan sehingga 6 bulan selepas prosedur.

S: Berapa lama RAWATAN A AMBIL?

A:Prosedur Ultherapy biasanya mengambil masa 60-90 minit, tetapi akan bergantung kepada kawasan yang akan dirawat dan pelan rawatan yang ditentukan oleh doktor anda. Tiada keperluan khas selepas penjagaan dan anda boleh meneruskan aktiviti biasa anda dengan segera.

S:BERAPA LAMA DO ULTHERAPY KEPUTUSAN AKHIR?

A:Pesakit yang dirawat dengan Ultherapy masih mempunyai kolagen muda segar selepas masa setahun mengikut prosedur, rawatan touch-up masa depan boleh membantu seiring dengan proses penuaan, yang berbeza-beza mengikut individu.

S:SIAPA PATUT MENDAPATKAN RAWATAN  ULTHERAPY?

A: Orang patut mendapat rawatan Ultherapy® adalah seseorang yang mempunyai kulit yang kendur tidak tegang pada bawah dagu mempuyai garis kedutan pada muka.
Mereka yang tidak mahu melalui pembedahan dan suntikan juga sesuai untuk mendapatkan rawatan ini.

S: ADAKAH ULTHERAPY menyakitkan?

A: Satu perisian yang baru-baru ini dipanggil "Ultherapy Amplify"  kerana prosedur ini boleh dilakukan lebih selesa.  Walaupun tahap keselesaan berbeza antara pesakit, kebanyakan pesakit melaporkan boleh menahan sakit apabila menjalankan prosedur Ultherapy. Jika sudah merasa pedih dan tidak selesa bermakna tenaga ultrasound yang telah sampai kedasar tisu. Kesakitan ini adalah adalah sementara dan adalah isyarat positif bahawa proses kolagen pembinaan telah dimulakan.


S: ADAKAH  ULTHERAPY SELAMAT?

A: Semula jadi. Bukan invasif. Tiada Masalah. prosedur Ultherapy  FDA dibersihkan telah ditubuhkan untuk selamat dan berkesan dalam kajian klinikal dan lebih 400,000 rawatan pesakit di seluruh dunia. tenaga ultrasound mempunyai rekod prestasi yang terbukti, dengan kegunaan dalam bidang perubatan selama lebih daripada 50 tahun. Dr Kevin Tan adalah pakar  Aesthetic Mahkota Medical Center. mereka hanya menggunakan profesional perubatan dan kejururawatan berlesen, yang telah melalui latihan yang mendalam dan mempunyai pengetahuan untuk membuat rawatan anda berjaya.

S:ADAKAH TERDAPAT SEBARANG KESAN SAMPINGAN?

A:Mungkin ada kemerahan sedikit sehingga satu jam atau lebih selepas rawatan, dan peratusan kecil daripada pesakit mungkin mempunyai bengkak dan sakit sedikit tetapi  bersifat sementara.

SOURDOUGH BANGGALI LOAF

Hi, let me share this beautiful banggali loaf recipe. Which i'm a  bread maker so i plug and play with my discard levine to make this lo...