26 May 2014

Coklat murah yang di import - ader sijil halal ker?

Assalamualaikum

ramai betul org meroyan pasal cadbury.. sana sini pasal CADBURY
nak saman pun ader..

ok tutup citer pasal cadbury

dari kita meroyan lebih2...apa kata suruh JAKIM buat ujian pada coklat2 murah yg berada di pasaran..

di jual kat kedai runcit, kedai pinggir sekolah, di jual di kedai makan.. adaer ker..? ader lah tu sebab sebut..korang ni buat2 tanya lak..

anak2 kiter beli.. di import dari indon, china, vietnam..paling klise import dari CHINA.. hokey..

korang sedar tak mini pizza jelly .. mini hot dog jelly..oat yang korang cbuk2 tu made frm where? from where.. frm oberseaaaa
(termasuk haku pun dah ngap ...jadi baje pun)..

TOLONG HENTIKAN IMPORT COKLAT2 MURAH INI...so please take it serius..!!

banyak kali dah di siarkan.. tapi ader ker org ambil kisah..

taaakkkk.. (termasuk ie.. yea ker? idak idak idak...hakak kisah... kalau salah makan hilang hafazan anak hakak tau)

hakak nak share dengan korang sbb hakak pun ada anak2 yg suker sgt lah makan coklat.. yg dah jadi baja tu nak buat camner..skg kena lah lebih berwaspada..

walhal haku sangat2 berwaspada tapi terjebak jugak..huuuu

ok bai