26 January 2016

Naik Keretapi Ronda-ronda dalam Legoland Malaysia



'Momee..adik nak naik keretapi..' . Ok mak pun bawa lah naik keretapi . Legoland ni besar. Tak semoat hendak cover 2jam seluruh kawasan. Bila naik keretapi api 40% keluasan legoland kami terokai. Lepas tu boleh jalan. Betul tak?







Dari main station menerokai seluruh kawasan lebih kurang 15 minit perjalanan. Budak-budak kecil memang suka. Tapi bila sampai usia hakim, hanif dan haris sudah tidak menarik bagi diaorang. Sebab duduk dan lihat sahaja.

Secara kebetulan hujan. Kalau tidak mana ceruk legoland tu diaorang dah pergi. Mak pulak melayan adik ahmad hanis.. alhamdullilah tak buat perangai walaupun penat. Mak yang penat sebab kena main lari-lari dengan dia orang..



Next round datang kami sudah boleh plan betul-betul. Ini baru penerokaan pertama.. insyallah akan ada kedua, ketiga, keempat dan seterusnya..

Lepas ini nak tengok bangunan kecik-kecik sebab dah nampak masa naik train tadi..

Ok bai

1 comment:

  1. alaaaa kita pi ari tu tak sempat naik train sebab semua teruja nak pi terjun dalam air huuhuuu

    ReplyDelete