26 January 2016

Legoland Malaysia.. jumpa Lord Vader di Starwars Miniland





Dari kecil sampai dah beranak empat ini cerita Star Wars memang best. Suka sangat dengan watak Lord Vader.. sebab dia pakai baju hitam...hensome..

Ehhh nak cerita lainlah. Nak cerita pasal Star wars Miniland.  Kalau korang pergi Legoland Malaysia, wajib masuk sini..penuh miniture star wars..verangan ada dalam studio star Wars jap





Character dari episode 1 hingga ke episode 6 ada dalam miniland ini. Anak-anak suka bertanya apa nama setiap character kalau menonton star wars. Penat hendak menjawab.. walhal berpuluh kali dah tengok.. anak-anak.. Hari ini korang baca satu persatu yang di tulis kat dinding miniland ni. Lepas ni malas mak nak jawab..













Dari pengamatan akak lah untuk menbina replika dalam Starwars Miniland ni mesti lama. Di buat dengan penuh ketelitian supaya kelihatan seperti didalam filem. Untuk masuk ke dalam ini tidak boleh ramai-ramai. Jika terlalu ramai kita tidak boleh menjiwai setiap replika yang ada. Pintu untuk memasuki di buka setiap 5 minit. Luas, mudah dan sejuk...hiii

Anak-anak melihat satu persatu dan kagum. Tidak rugi korang datang sini.. sebab perminat Starwars boleh mendekati character kegemaran mereka lebih dekat.







Tengok muka anak-anak akak.. semua seronok. Lepas ini kami ke tempat lain..fuhhh kurus mak taw sebab luas sungguh legoland ni

Ok bai

No comments:

Post a Comment