26 January 2016

Abang seronok naik Aquazone Wave Racer

Bila tanya abang hakim nak naik apa lagi.. Aquazone Wave Racer. Dia ajak adik hanis naik.. dah naik tapi turun semula. Tinggal lah abang main tembak-tembak air sorang diri.





Si kembar tak ada waktu ni sebab gi naik roller coster sampai enam kali. Kalau dia orang ada mesti basah lencun baju sebab tembak sesama sendiri.

Tak ape..next trip kita tidur kat resort.. sepanjang hari kita main dalam taman tema..

Ok bai

No comments:

Post a Comment

GLAMPING SECARA CAR CAMPING

Car camping di luar negar sellau menjadi inspirasi Kak Z untuk menghias kereta ketika camping. Mungkin trend car camping masih baru di Malay...