26 January 2016

Abang seronok naik Aquazone Wave Racer

Bila tanya abang hakim nak naik apa lagi.. Aquazone Wave Racer. Dia ajak adik hanis naik.. dah naik tapi turun semula. Tinggal lah abang main tembak-tembak air sorang diri.





Si kembar tak ada waktu ni sebab gi naik roller coster sampai enam kali. Kalau dia orang ada mesti basah lencun baju sebab tembak sesama sendiri.

Tak ape..next trip kita tidur kat resort.. sepanjang hari kita main dalam taman tema..

Ok bai

No comments:

Post a Comment

KUIH KASWI PANDAN YANG MUDAH

Bahan A: 2 cawan air 1 1/2 cawan gula Resepi kuih kaswi banyak versi kalau kita google internet. Kali ini Kak Z mengunakna resepi dari Tiffi...