25 January 2016

Legoland Malaysia..Market Restaurant makanannya sedap-sedap



Bab makan ni.. mak dan abang Hakim suka sangat lah. Di dalam taman Tema Legolannd Malaysia ada sebuah kedai makan di kenali Market Restaurant. Dari makan tempatan hingga makanan barat boleh didapati di sini. Semua memenuhi selera kami berlima. Kalau korang pergi kesana korang pun suka lah. Sedap..












Hakim, hanif , haris dan mak dia rambang mata. Mata hendak start dulu. Si hanis tu biasalah..nasi dia. Apa-apa pun nasi. Ok bagi dia nasi ayam. Ada juga nasi lauk rendang..

Kami berempat ni.. susah buat pilihan. Sebab semua kami hendak makan. Kami makan lamb shank, fish and chip, nasi ayam, carbonara , mushroom soup, abc dan banyak lagi untuk di tulis dalam ini.





Akak bagi tau korang datang sini jangan diet.. pulun jer sampai kenyang kalau tidak nyesal tidak sudah. Tak caya tengok gambar korang dah tau..

Kami puas hati. Jalan-jalan dalam taman tema dengan hati riang sebab perut kenyang..hii

Siri akan datang.. cerita akak naik roller coster

Ok bai

1 comment: