15 April 2015

Nasi Lemak Antarabangsa Kg baru Kuala Lumpur

assalamualaikum

nasi lemak antarabangsa kg baru kuala lumpur.. teringat zaman2 sekolah, bekerja dan bercinta.. ke kg baru lah tempatnya untuk makan. nasi lemak antarabangsa antara salah satu pilihan. bila nak pergi mesti awal sebba kena que panjang. apa nak juga makan nasi lemak

balik dari kuantan flight pagi .. so seelum balik melaka singgah dulu kat nasi lemak antarabangsa.. ambil erl dari klia ke kl sentral . dari kl sentral naik putra ke kg baru.. dari station kg baru dekat sangat 5 min perjalanan aje... masuk jer kedai ya allah rambang mata nak makan

sambal sotong juga jadi pilihan... ada pulak paru goreng dan kuah kacang..apa lagi melantak lah.. lapow pun ia juga.. cz kat dlm flight minum oren jus n kacang masin..

target dr kuantan.. i want target to eat nasi lemak antarabangsa..

masa pergi waktu pagi.. so kuih muih belum ada lagi. nasi lemak antarabangsa di buka dari 5pg hingga 12 tengahari next day.. 

kg baru that i know never sleep.. so uols tak der masalah klu dtg kl nak cari tempat makan

the best and mudah ialah nasi lemak antarabangsa, kg baru, kuala lumpur



nasi lemak telur mata dan ayam goreng


soto ayam




nasi lemak sambal sotong dan paru goreng

ok bai

No comments:

Post a Comment