18 April 2015

my 1st book - danish dan paf pastri

assalamualaikum


kelahiran buku ni umpama macam nak bersalin.. 

masih belum sampai di tangan.. tapi dah di buka untuk tempahan

nak ucapkan kan terima kasih kepada team karangkraf sebab bagi peluang ini.. terutama kepada pn editor akak.. pn siti nani saudiar zakir.. she so creative.. juru gambar elani and yanti dan group lain yang tak tau nama dari designer dan yang lain-lain.

my 1 st step to next level.. insyallaha ada yang no. 2..3..4..dan seterusnya

tq to all my family member..abang-abang n kakak-kakak...this your baby sister book.. mana nak tau dapat buat buku kan..rejeki..

alhamdullilah

kalau nak buat tempahan boleh hubungi pihak karangkraf

ok bai



No comments:

Post a Comment