CERITA KAK Z DI YOUTUBE




Cerita Kak Z sekarang ada di Youtube channel https://www.youtube.com/user/rshaz73 . Sebenarnya dah wujud sejak tahun 2010 lagi. Cuma tidak berapa aktif di youtube. Lebih ke blog dan FB. Sejak akhir-akhir ni banyak masa lapang dan anak-anak dah besar baru ada effort nak start semula dan belajar mengenai apa itu youtube. Rupanya youtube pun boleh generate income. Pengaruh anak aku yang kecik

Dalam channel ni Kak Z share pasal resepi, lifestyle, travelling dan review. Jenuh nak edit video. Sebab kita bukan terror pun..saje suka-suka. Permulaan biarlah simple-simple nanti naiklah tu.

Nama Kak Z... sape bagi yer. Ben Ashaari kot. Rasanya nama tu sejak tahun 2015. Macam best mudah nak ingat. Maka akak guna trademark Cerita Kak Z. 

Dengan sokongan korang harap channel ni berkembang dan ramai yang subscribe. Follow youtube channel akak.. hopefully korang enjoy. Insyallah step by step akak akan perbaiki kelemahan yang ada.



Comments

Popular posts from this blog

Hapuskan Jeragat dengan Cosmoderm Luminous Pearl Set

TIPS MEMBUAT KUIH KERIA GULA MELAKA YANG GEBU

SUNAT.. TIPS PENJAGAAN MUDAH ANAK BERSUNAT