27 January 2016

Kemudahan asas di Legoland Malaysia

Setiap kali pergi bercuti nombor 1 yang akak fikirkan ialah tempat sembahyang. Bercuti ..bercuti juga..solat jangan lupa. Semua itu letak dalam otak. Sebab itu wajib. Kalau ke Legoland Malaysia jangan risau. Surau disediakan untuk pengunjung yang beragama islam. Surau bersih dan selesa.

Kemudahan lain ialah baby care room. Kalau ada anak kecil ini juga penting, terutama kepada ibu yang breast fedding..tak de lah tayang amal kan luar sana.

Dalam ini ada kemudahan asas seperti air panas untuk buat susu dan sinki untuk membasuh. Mainan untuk anak-anak sambil menunggu. Kemudahan ini ada di Theme park dan Water world.Kemudahan sewa locker untuk menyimpan barang pun disediakan. Kita Oleh itu para pengunjung tidak perlu risau dengan keselamatan barang mereka. Setiap locker mempunyai password yang hanya boleh buka oleh penyewa. Kita boleh berjalan dan mandi dengan aman.

Ok bai

1 comment:

  1. Banyak kemudahan senang la kan..tak payah pening kepala..

    http://qiyasaad.blogspot.my

    ReplyDelete

SOURDOUGH BANGGALI LOAF

Hi, let me share this beautiful banggali loaf recipe. Which i'm a  bread maker so i plug and play with my discard levine to make this lo...