23 June 2015

Sajian ala bandar di Seri Malaysia Melaka

Assalamualaikum

orang melaka pasti hendak mencari tempat untuk beriftar besama keluarga atau kawan. akak cadangkanIftar ramadhan di Seri Malaysia Melaka macam ala-ala bandar
Sambik beriftar sambil beramal. Terdapat bazar ramadhan untuk pilihan anda semua

seri malaysia melaka berhampiran dengan toll ayer keroh. hendak pergi kesana pun mudah
dah dua kali berbuka disana puas hati lah.. ada kambing golek, pelbagai jenis lauk, kuih muih, buahan, satay.. tapi paling nak pergi lagi ialah char kuey teow.. peerrhhh... lagi satu ia young too fuu dan sotong kangkung.. kuah dia marvelous gua cakap sama lu.. nak tengok gambar yang menarik visit IG @chanteq73

RM50.00/pax utk dewasa
RM30.00/pax utk kanak-kanak
Makan sampai kenyang..ada 140 jenis hidangan
Ada kemudahan surau untuk solat
Untuk tempahan blh hubungi
06-2328460..







paling best.. makan-makan tak berhenti
































ok bai

No comments:

Post a Comment