22 April 2015

KBBA BLOGGER’S DAY OUT..WOOOZZEEESSS..TEBANG BULUH BUAT LAYANG-LAYANG MAIN KAT SANA.

ASSALAMUALAIKUM..,

budak empat orang ni dah excited.. adik kata dia nak mandi swimming pool, abang nak main paitball.. kembar dah buat layang2 utk main kat sana.. teruk mak menebang buluh. sib baik paklang ko tanam buluh madu..klu nak buluh betong bawak kapak masuk hutan..beperang dengan nyamuk.. ohhh tidakkk

mak pun Excited pun ada teruja pun ada..sebenornye.. hari blogger berkumpul.. blogger dari pelbagai bidang. boleh korek ilmu.. walaupun sudah ber blogger dari tahun 2009.. tapi masih banyak benda yang tak tahu.. so tarikh 26hb april 2015..kita akan interview mereka yang dah berjaya. blogger dayout ini kana di jalankan di KELAB KOMUNITI TAMAN TASIK CYBERJAYA..sebagai main sponsor





 Terletak berhampiran dengan Universiti Multimedia ,  KKTTC telah wujud sejak 2006 lagi dan mempunyai banyak  kemudahan untuk bersukan seperti driving range , gelanggang tennis , paintball , sirkit go kart , kolam mandi , gelanggang futsal , gymansium , studio menari , gelanggang badminton , squash , dan basketball. Disini juga anda boleh membuat tempahan untuk mengadakan majlis majlis tertentu seperti perkahwinan dan mesyuarat perniagaan.

sekarang orang suka tema.. wedding garden, so.. tempat ni sesuai sebab space besar. Keluasan serta ruang parking kereta yang mampu menampung hingga 500-700 pengunjung pada satu satu masa..  Catering juga boleh terus ditempah disini. Untuk mengetahui dengan lebih lanjut , boleh hubungi  03-8318 0008 atau tengok sendiri di instagram KKTTC ,@kelabkomuniticyberjaya.

di KBBA BLOGGER’S DAY OUT  ( KBDO)  100 blogger akan sertai aktiviti yang telah dirancang seperti golf , badminton dan paintball. byk benda yang menarik..so klu nak tahu kena dtg. tapi acara hanya terhad kepada ahli kelab blogger. jika program ini berjalan lancar ahli kaan buat lagi besar..


Antara penaja rasmi KBDO 2015 ini ialah :

Cyberview cyberjaya www.cyberview.com.my
Cosmoderm www.cosmoderm.com.my
Yeos Malaysia www.yeos.com.my
Stamp N Print Enterprise www.stampnprint.blogspot.com
Natalia www.natalia.my.

No comments:

Post a Comment