29 April 2015

Gamat yang amat bila anak-anak dan mak pergi blogger day out.,macam-macam jadi

Assalamualaikum

26hb april 2015 kelab blogger ben ashaari mengadakan blogger day..

gamat yang amat lah nak kata kan.. makcik yang dah berusia ni pun seronok.. bawalah anak- anak yang empat orang tu..

yang adik sepanjang hari duduk dalam swiming pool, yang abang dapat main macam-macam.. yang kembar tu dapat swiming dan main go kart... kelab komuniti cyberjaya adalah pusat yang kita boleh berkumpul untuk melakukan pelbagai activiti, ada driving range.. go kart, swiming pool, badminton court, gym, paintball, dan cafe.. ada banyak parking space dan tempat permainan kanak-kanak

adik hanis suka lah.. sampai gelap dia main swiming pool..anak-anak oh anak ku







abang main golf





mak main golf






with laila dan yanie





with laila dan boni M..heeee





 mak main go kart.. habis




boyzz behind the mask.. kiri hanif dan kanan hanif.




abang pun layan go-kart





haiipp... tak cukup umur 






sampai pecah tayar orang depan di kojekannya


kat padang paintball





paint ball warrior

paintball warrior.. menang sekali kalah sekali


masa ni mak dapat lucky draw... haaa











terima kasih kepada sponsor it was awesome to be there.. everybody were happy.. hopefully t goin to be next time together

1. www.yeos.com
2. www.cosmoderm.com.my 3. www.crazycrunchy.com/pengedar 4. www.natalia.my
5. www.stampnprint.blogspot.com
6. www.cyberview.com
7. facebook.com/kelabkomuniticyberjaya

2 comments:

  1. terbaikla hakak.. sporting abes...

    ReplyDelete
  2. gambar ke 4 tu sayalah ka zura...bu yanie.....huhuhu

    tapi takper...kita baru 2 kali jumpa.....mana nak ingat nama kan kan kan

    ReplyDelete