07 June 2014

TESCO...nak pi mana lagi?

Assalamualaikum..

mcm promoter tesco lak rasanya..

tapi itu pilihan yang dekat, murah dan senang..tak busy...hakak malas nak sesak kat pasar.. parking pun susah juga kat pasar sg petani.. silap-silap kena saman.. kena bayar saman dah lah bawa lori.. besow.. payah parking lah..

oleh itu tesco jadik pilihan.. bagi mak mak macam hakak ni.. one stp center.. ikan ada, sayur ada, tepung ada, baju ada, daging ada.. buahan pun pun ada

hari ini ada promotion sempana nak ramadhan dan syawal


tepung faiza RM2.09.. murah 90sen.. 
nak buat biskut raya pakai tepung ni.. tak per lah mahal janji halal


Tray ni mahal selalunya.. hari ni blh murah gaban...


Farmcow.. buat biskut pakai farmcow pun sedap.. 
murah ni jatuh RM3.00 sebuku


Ini yang ku nantikan Tartura butter buat kek buah..
serius lemak

kawan-kawan klu nak beli cepat sbb limited offer kat tesco

ok bai



No comments:

Post a Comment