29 April 2016

Travelling Tampin - KL



Hari ni kak z ke Kuala Lumpur. Last week di Bangkok, hari ke Kuala Lumpur.. Minggu depan tak kemana sebab anak-anak hendak exam. Lepas itu kak z ke sungai petani, nak gi tengok anak buah baru.

Kak z suka travel., tapi kesian anak-anak kena tinggal. Oleh itu kak z kena betul-betul bahagi masa. Kak z hari ni travel naik komuter. Sebab senang parking, tidak tempuh jem dan jimat kalau travel sorang.

Hendak ke mana?
Ke Seri Pacific Kuala Lumpur. Shooting untuk menu bulan ramadan.

Penat ke tidak?
I love my jobs. Penat sikit lah.

Balik bila?
Habis shooting, dating kejap..balik lah

Apapun korang, kak z hendak zzz jap. Ada 45min lagi baru sampai TBS.

Ok bai

No comments:

Post a Comment