15 April 2016

Anak-anak Kak z Masuk Iklan

Anak kak z masuk iklan. Mak yang teruja. Bukan iklan komesial tapi iklan Korporate. Bagi peluang kat dia oranglah belajar macam aman hendak buat iklan. Kak z suka dedahkan anak-anak pekara macam ini. Supaya luas pemandangan dia orang. Mak pun boleh tumpang glamour anak .. betul tak?


Perbincangan



Apa ynag di fikirkan si Hanif


Tidak mengambil masa yang lama. hanya beberap shot sahaja. Kak z bagi semua terlibat. Tapi paling susah hendak ambil shot si kecil tu lah. Kamera men kena shot sembunyi-sembunyi baru boleh. Kalau korang hendak cari pelakon iklan contact kak z yer. ada 4 pelakon yang berbakat besar. Kak z jadi manager... masyukkkk

ok bai

No comments:

Post a Comment