03 April 2016

Ultherapy Oleh Dr Kelvin Tan Di Mahkota Medical Center

Pengalaman Aesthetic dengan ULTHERAPY oleh  Dr Kelvin Tan @Mahkota Medical Center




ULTHERAPY

Rawatan Menegangkan Kulit Muka Tanpa Pembedahan


Ultherapy adalah rawatan menggunakan tenaga ultrasound. Ultherapy adalah pengimejan perubatan dan terapi fizikal. Ultherapy menggunakan gelombang bunyi untuk  menegangkan dan menganjalkan. Caranya dengan mengangkat tisu kulit tanpa mengganggu permukaan kulit

Kaedah rawatan ultherapy tidak memerlukan pembedahan. Kim Kardishan dan Jennifer Aniston juga mengunakan kaedah ini. setiap bulan lebih dari 22,000 orang akan mencari di dalam google mengenai kaedah ini.

Selama ini Kak z hanya tahu laser, bedah atau botox untuk mendapat kulit yang cantik. Tak mahu lah bedah. Sakit oii.. kat muka pulak tu. Lepas tu botox, ramai artis Malaysia pakai botox tapi keputusan mengecewakan. silap-silap cacat muka. Laser mungkin untuk hilangkan jeragat kat muka. tapi kaedah Ultherapy, tak pernah dengar pula.

Ada satu klinik Aesthatic di Bangsar menjalankan rawatan mengunakan kaedah ini. review yang di beri sangat mengalakkan. cari di Melaka. Mahkota Medical Center ada menawarkan Kaedah ini. Dr Kevin Tan, Pakar Aesthatic yang menjalankan rawatan ini.

Sebab teruja untuk kelihatan cantik dan hendakkan hilangkan dagu yang berlapis ini. Kak z rela hati ini menjalankan rawatan ini. Ialah bila kita berada dalam dunia blogging, PR dan kewartawanan ini, oranag akan melihat keterampilan kita. Kak z pun nak nampak cantik pompuan biasalah.

Dr, Kevin kata hasil akan di lihat antara 3-4 bulan. Dalam google ada mengatakan boleh melihat tindak balas serta merta selepas rawatan. Apa pun komen kak z tunggu esok aje lah macam mana.
lepas ini mak jadi retis ko..

haaaa

Kalau berminat hubungi Dr Kelvin Tan, Pakar Aesthetic Mahkota Medical Center ext 606-285 2999 

ok bai


tag: ultherapy, mahkota medical center, aesthetic mahkota medical center, aesthatic doctor, azurarahman.com, kelvin tan chee ling

No comments:

Post a Comment