02 May 2015

Gambar dengan oppo fine7

Cantik betul gambar pakai oppo fine 7 ni..flawless
Yang tua ni pun nampak sangat muda tak caya tengok gambar
Tak edit pun guna app 360 dah cantik patut beli satu lah












Cantik..semua jerawat kat muka tak de..so sweet..mood perasan jap

Ok bai

2 comments:

  1. hahaha a ah lah kak zura..cantik gile gambar..lagipun kak zura kan mmg hot mummy..tentula cantikk...aummmm..hehe

    ni yang buat nak rembat 1 oppo nih..handphone lama dah nak nazak dah ni..hmmm..

    ReplyDelete

KUIH KASWI PANDAN YANG MUDAH

Bahan A: 2 cawan air 1 1/2 cawan gula Resepi kuih kaswi banyak versi kalau kita google internet. Kali ini Kak Z mengunakna resepi dari Tiffi...