02 May 2015

Gambar dengan oppo fine7

Cantik betul gambar pakai oppo fine 7 ni..flawless
Yang tua ni pun nampak sangat muda tak caya tengok gambar
Tak edit pun guna app 360 dah cantik patut beli satu lah












Cantik..semua jerawat kat muka tak de..so sweet..mood perasan jap

Ok bai

2 comments:

  1. hahaha a ah lah kak zura..cantik gile gambar..lagipun kak zura kan mmg hot mummy..tentula cantikk...aummmm..hehe

    ni yang buat nak rembat 1 oppo nih..handphone lama dah nak nazak dah ni..hmmm..

    ReplyDelete

KAYAK DAN CAMPING KEM TASIK BIRU

  Kayak and camping.. di Kem Tasik Biru Jasin Kelaka Seronok anak- anak kat sini.. Total lost 🤭🤭🤭 = RM180. Sewa tapak =  RM10 / person x ...