18 December 2015

STAR WARS THE FORCE AWAKEN


Kita sudah nonton cerita ini. Star wars no.7.. 8/10. Kenapa? Sebab ada chronology cerita pelik. Bila bagitau kawan-kawan. Kalau tidak pelik bukan nama Star Wars lah. Part terkejut ialah Han Solo kena bunuh.. opsss.. rasanya macam hidup semula lepas ni kot. Wait and see...

Dalam siri kali ini wujud beberapa watak baru...anak Hans Solo dan Leia, Rey lagi 2 orang tu lupa lak.. kena tengok semula untuk hayati cerita. Ada robot baru.. lagi kelakar dari r2 d2..

Grafik dah moden. Dulukan kotak dia buat letupan. Siapa tengok the making 1st Star Wars tau lah macam mana. Bagi kat anak-anak suka lah dia orang.. sebab membesar dengan star Wars



Kami tengok 17hb disember di TGV KLCC..pukul 3.45pm. First day tayangan. Total tiket RM64.00..hambik ko. Dengan pop corn air.. pitam mak di buatnya. Tak pe lah nak..janji ko happy. Next time tengok kat Melaka jer. 

Ok bai






No comments:

Post a Comment