05 May 2015

Betulkan pintu kereta yang telah di godek oleh perompak aka pencuri.. kena charge RM30.00 sahaja

assalamualaikum

du ahari kereta tidak berkunci.. sebab tak boleh kunci.. si perompak itu telah merosakkan sistem kunci kereta akak.. alhamdulillah ada keta kakak.. boleh lah pinjam kalau nak kemana-mana

hari bengkel buka baru boleh hantar.. kedai kat pekan masjid tanah.. dah dua- tga kali berurusan dengan bengkel ni.. puas hati kerja kemas.. walaupun dia sorang sahaja yang handle kedai tu.. akak ni susah nak percaya bengkel .. tu kereta suzuki tu tersadai dah setahun dan cost baiki RM5000.00.. bengkal punya hal.. keta import ko jangan suka-suka nak godek.. padan muka haku..

bengkel ni ok.. RM30.00 sahaja dia charge.. sipa betulkan signal kiri yang tebakow..dari awal dia buat.. macam soalan akak tanya.. anak berapa..?saya bulum kawin kak...hii #adachancejadiboplen ku...umur berapa.. 33 thn... haaa.. melepas muda sangat #gataitaksangkalahmakajini

ok berbalik kepada kereta..

tengok gambar-gambar ni cara ia buat satu persatu akak perhatikan.. ok puas hati. next time nak suruh dia repair lain lah..#alasannakpikedaitu.. sebab murahlah..kalau gi proton RM300.00 dalam tangan hokey


















ok bai

1 comment: