22 May 2015

Alhamdullilah ..buku pertama sudah berada di pasaran

Assalamualaikum

Buku pertama terbitan karangkraf bertajuk danish dan paf pastri telah berada di pasaran


Masa mula-mula nampak kat rak MPH mahkota prade melaka seronok juga lah.. klu muda dah meloncat sampai siling masa tu kurus.. skg klu meloncat pecah lantai sebab nak besar sangat

Apa pun nak saya thank you ya allah..seroiusly i never dream this...
Alhamdullilah.. for this opportunity... tiap kali solat ..sabar dan sabar..no.2.jauhkan aku dari sifat riak..takut ya allah..takut kau murka ya allah.. no.3 tak mahu tamak.. sebab ini semua nikmat pinjaman sahaja..

Thank you siti nani saudiar... give this oportunity...speechless. this book so so awesome... ok sedang edit manuskrip buku no.2.. sibuk sangat ni..budak2 peksa

Thank you all my sister..kak mayah, kak ro, kak mas, kak ani, kak sopi n kak melati.. tolong jaga anak and support me a lot

Thank you kak mayah and abang ghafar.. sebab pinjamkan rumah buat shooting

Thank you kak ro and abang zul..tolong jaga budak-budak ni masa adik gi outstation buat kelas dan shooting buku..

To all my abangs.. you adik have book have my name on it...

Kalau mak and ayah ada mesti dia orang nangis...happy..

Kak Raja halida... tq kakak...tolong saya masa shooting
Tq elani and yanti...cantik gambar yang uols shoot

To all my student.thank you for your support. Who am i without u

This special thanks for my heart and soul

Hakim, hanif, haris and hanis

I'm busy ..but uols still a good boy and understant me much..
What can i say..pengkritik, pendorong dan banyak lagi lah uols ni




Buku ni dah berada di pasaran dengan harga RM25.00

Ok bai

5 comments:

  1. paf pastri antara yang sy suka untuk try buat sebab suka makan..but i have no gud reference to refer to.

    Terjumpa link ni. Nnti saya cari buku ni! :)

    ReplyDelete
  2. boleh hadiahkan kepada mak dan kaum hawa buku ni

    ReplyDelete